torsdag den 23. februar 2012

Her er Lina

Her er Lina.
Se Lina.
Lina Smiler.

Lina har fået noget der hedder et arbejde, og det synes Lina er godt, for det hun skal arbejde med, synes hun er sjovt.
Lina synes også det er godt, at hun nu skal være mere med til, at trække samfundshjulene rundt. Samfundshjul er nogle hjul, der sidder under noget, der hedder et samfund. Et samfund er en slags by, som Lina og alle de andre mennesker der bor der, skal betale penge til. Det bestemmer også hvad Lina, og alle de andre mennesker må og det kan godt blive sur, hvis man gør noget man ikke må.
Men det synes Lina ikke gør noget, for hun gør aldrig noget forkert i samfundet, så hun får ikke så meget skæld ud.

Hun kan i hvert fald ikke huske, hun har gjort noget forkert.
Okay, hun har måske nogle gange stillet sin bil et sted, man ikke måtte, og så skulle hun betale nogle penge til samfundet, så hun kunne lære, at det måtte man ikke. 

Hun lærte det nok forresten ikke den første gang, men det synes Lina ikke gør noget, for hun er ret lærenem og der er mange andre i samfundet, der er meget dummere end hende, og som ikke lærer noget af det, samfundet siger til dem. Det synes Lina er synd for dem, for så har de ikke så mange penge, til at købe ting og chokolade og kager.

Lina kan godt lide at bo i samfundet, for hun synes hun må mange ting. Hvis man gør som samfundet siger, så er det faktisk godt at bo der. Og hvis man har mange penge, kan man prøve mange sjove ting og endda rejse væk i en flyvemaskine til et andet land.

Lina har ikke haft mange penge i lang tid, fordi hun ikke har haft et arbejde, så hun har ikke fløjet i flyvemaskine lang tid. Men det synes Lina ikke gør noget, for så har hun haft masser af tid til at lege med sine børn og bage speltboller og kage.
Og vaske tøj.
Og støvsuge.
Og rense toilet.

Det er sådan nogle ting, en husmor synes er dejlige ting at lave.

Men nu har Lina fået et arbejde, så nu har hun desværre ikke så meget tid til de ting længere. Men det synes Lina ikke gør noget, for så kommer hun måske ud at flyve i flyvemaskine, og det synes hun er sjovt. 

Hun tænker lidt på, om samfundshjulene er tunge, men hun tror der er mange, der hjælper hinanden. Hun har ikke selv kunne trække hjulene så meget, fordi hun ikke har haft noget arbejde. Så har hun siddet ovenpå samfundsvognen, mens de mange andre har trukket hjulene rundt. Det synes Lina er godt, for det er ikke sikkert at alle kan trække lige meget hele tiden. Hvis man får ondt i armene, eller gerne vil blive klogere, er det jo godt man kan sidde lidt og få kræfterne tilbage og blive klog.

Lina glæder sig, men det er kun 3 måneder hun skal arbejde. Eller måske længere tid, hvis de vil have hun skal blive, og det vil Lina gerne have, for hun synes selv hun er sød og rar.

Og så har hun fået stærke arme.

Se Lina smiler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar